Menu
5 jaar garantie
Uitstekende service
Topkwaliteit

1 artikelen  Buitenspots door Suslight

Iedere tuin is geschikt voor LED buitenspots. De buitenspots van Suslight zijn dusdanig veelzijdig dat iedere tuinontwerp wordt gecomplementeerd met de Suslight LED buitenspots. De buitenspots zijn zo ontworpen dat deze niet opvallen in de tuin. Zowel overdag als ’s nachts gaan ze perfect op in de omgeving. Dit komt dankzij het compacte formaat en de speciale donkere matte kleur. Ondanks het formaat zijn de Suslight buitenlampen uitzonderlijk krachtig. Een van de meest krachtige lampen in dit formaat met warm licht in de markt. Dankzij de warme lichtkleur, het compacte formaat en donkere matte kleur complementeren de Suslight buitenspots ieder tuinontwerp!

Creëer een prachtige sfeer in uw tuin met Suslight buitenspots!

Tuinverlichtingsplan met S.V.P. Suslight en Buitenspots

De Suslight LED buitenspots bieden onbeperkte mogelijkheden. Zonder moeite paden verlichten of de gevel van het huis. De bomen in de tuin, of langs de rand van de tuin. Neem de pergola mee in het lichtplan of juist de schutting voor een ruimtelijk beeld. Dankzij de vrijheid die het Suslight 24V Quick-Safe Connect System biedt zijn grote afstanden en hogere vermogens eindelijk mogelijk op veilige laagstroom.
Met de basis van het S.V.P. Suslight lichtplan komen alle belangrijke facetten aan bod. Houdt altijd rekening met de richting waarin de spot straalt. Ondanks dat de lichtbron diep in het armatuur verwerkt is verblindt de lichtbundel wel bij directe inkijk. Door de LED buitenspot zo te plaatsen dat deze onmogelijk recht in de ogen schijnt gaat de aandacht uit naar de tuin. Alleen zo komt de tuin het best tot zijn recht.

Een opkomende trend is het gebruik van verlichting in combinatie met water. Niet alleen door gebruik te maken van het spiegeleffect van licht op water. Maar ook door vijvererlichting zelf ontstaat een magisch effect.

Onze dealers staan voor u klaar om uw tuin prachtig te verlichten!