5 jaar garantie op alle producten

Stel uw vraag via

085 5003 555

Afbeeldingsresultaat voor certified b corp

"De fundamenten waarop Suslight haar impact meet. Duurzaam ondernemen is voor ons meer dan alleen het meest duurzame product ontwikkelen"

Suslight Nederland/WA Verlichting B.V. is sinds januari 2016 Certified B-Corp en twee jaar op rij BFTW Honeree!

WA Verlichting B.V. is vanaf januari 2016 Certified B Corporation

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA, vanaf dag 1 zetten wij ons in om op een eerlijke en verantwoorde wijze ons bedrijf te leiden. Echter rees al snel de vraag, hoe presteren wij nu eigenlijk t.o.v. andere bedrijven en wat kunnen wij nog meer doen? Na contact te hebben gehad met verschillende nationale en internationale partijen is onze keuze gevallen op B Corp. Buiten het feit dat B Corp een non-profit organisatie is heeft B Corp in onze ogen de meest complete audit op het gebied van duurzaamheid. Wij hebben ons gebaseerd op de Triple Bottem Line, door de audit van B Lab hebben wij ons in een kort tijdsbestek nog verder door kunnen ontwikkelen als duurzaam en sociaal-maatschappelijk verantwoorde onderneming!B Corp wordt in Europa als B Corporation Europe aangeduid:
Website B-Corp
facebook B-Corp EU
Google+ B Corp

Meer weten of B Corps of geïnteresseerd een B Corp te worden?

B-Corp Benelux

WA Verlichting B.V. juicht duurzaam maatschappelijk verantwoord ondernemen toe. Dit is voor ons een belangrijk criterium bij het kiezen van onze leveranciers.
Enkele van onze leveranciers zijn:

Moye coffee voor fair chain koffie

Alpha Accountants

Wij zijn altijd op zoek om ons relatienetwerk verder uit te bouwen met duurzame leveranciers.