Menu
5 jaar garantie
Uitstekende service
Topkwaliteit

5 artikelen  Grondspots door Suslight

Grondspots zijn één van de meest veelzijdige lampen voor in de tuin. Dankzij het lage profiel zijn de grondspots perfect weg te werken. Hierdoor zijn kleine accenten te maken. De grondspots van Suslight zijn hier uitermate geschikt voor. Maar ook voor grote accenten biedt Suslight volop mogelijkheden. Dankzij de jarenlange ervaring van Suslight komt de volledige Sus Sun grondspots lijn met 5 jaar volledige garantie. Zelfs in een oprit, de grondspots zijn ontworpen voor een directe belasting van 2.500KG.

Duurzame hoogwaardige grondspots koopt u bij Suslight!

Tuinverlichtingsplan met grondspot en S.V.P. Suslight

(S)feer, (V)eiligheid en (P)reventie zijn de drie dimensies die terugkomen in een compleet tuinverlichtingsplan. De Suslight grondspots zijn zo ontworpen dat deze perfect functioneren binnen de drie dimensies. Van oriëntatieverlichting tot het verlichten van grote bomen of gevelverlichting. De grondspots van Suslight verlichten vanaf een paar centimeter tot 25 meter hoogte!

De gevel van het huis verlichten krijgt een steeds prominentere rol. Dankzij de vele mogelijkheden voor gevelverlichting is met de Suslight grondspots de perfecte combinatie te bereiken met S.V.P. Maar vergeet vlonderspots of padverlichting niet. Werk daarna langzaam de tuin in om solitaire bomen aan te lichten of hoge grassen in de borders. De Small Sun + Cover is daarnaast uitermate geschikt als trapverlichting. Prettig diffuus licht dat over de treden straalt, is naast veilig, ook een prachtig gezicht.

Onze dealers staan voor u klaar om uw tuin prachtig te verlichten!