Menu
5 jaar garantie
Uitstekende service
Topkwaliteit

Quick-Safe Connect Systeem


24Volt Quick-Safe Connect systeem van Suslight

Efficiënt omgaan met tijd en energie, dat is de basis van het Quick-Safe Connect Systeem van Suslight. Met het 24Volt Quick-Safe Connect systeem is het aanleggen van slimme tuinverlichting nog nooit zo eenvoudig geweest. Volg de drie eenvoudige stappen en de aanleg van LED Tuinverlichting is in een mum van tijd volbracht.

-Ontstaan vanuit de behoefte om snel tuinverlichting te kunnen aanleggen met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid, met de kleinst mogelijk foutmarge en de grootst mogelijke functionaliteit.-


Quick-Safe Connect systeem van Suslight, de voordelen

De voordelen van het Quick-Safe Connect systeem kenmerken zich als praktisch, slim, functioneel en eenvoudig. Doordat het Quick-Safe Connect systeem zorgt voor eenvoudig aan te leggen tuinverlichting (ook in bestaande tuinen) is iedere tuin ook ‘s avonds schitterend te verlichten.

  • Het complete systeem is Plug & Play, de installatie kost weinig tijd
  • Betrouwbare 24Volt Veilige laagspanning, is stabieler en zuiniger dan 12Volt maar net zo veilig als 12Volt
  • Hoogwaarde connectoren, 100% water waterdicht
  • Eenvoudig verschillende schakelgroepen maken (lees daarover meer in de volgende alinea)
  • Maximale aanlegvrijheid
  • Bespaar energie, geld en tijd met het Quick-Safe Connect systeem van Suslight

Quick-Safe Connect systeem, erg slim maar toch eenvoudig

Een trend die de afgelopen tijd erg veel belangstelling krijgt is slimme verlichting, we horen er over in het nieuws en komen artikelen tegen op nu.nl. Slimme verlichting zorgt er voor dat er licht is waar en wanneer dat nodig is: dat het licht niks verbruikt wanneer dat niet nodig is. Dit is naast duurzaam natuurlijk ook goedkoper omdat er minder energie verbruikt wordt. Veel intelligente verlichting wordt hedendaags aangestuurd met ingewikkelde apps en ander softwarematige oplossingen. Erg leuk voor de enthousiasteling maar voor de meesten onder ons is dit niet interessant.

Suslight heeft eigenlijk een stap terug gedaan in de tijd, de functie van de zogenaamde intelligente is door Suslight weer analoog gemaakt. Dit wil zeggen dat het Quick-Safe Connect systeem werkt zonder bijkomstigheid van software maar dat het licht precies doet wat wij willen. Het licht brand alleen wanneer wij dat nodig achten: ‘s nachts wanneer iedereen slaapt hoeft de decoratieve verlichting in principe niet te branden. De oriëntatie verlichting, voor als u bijvoorbeeld een keer laat thuis bent of dat brand ter preventie, is wel prettig om de hele nacht te hebben branden. Met het slimme maar toch eenvoudige Quick-Safe Connect systeem van Suslight is dit met handige sensoren snel en eenvoudig te realiseren.

–Eenvoudige installatie, zelfs geen schroevendraaier nodig!-

In het bovenstaande schema wordt er vanuit 1 aansluitpunt (de trafo) gewerkt. De Schemerschakelaar met tijdklok schakelt alle decoratieve verlichting 6 uur na zonsondergang uit. Dit is eenvoudig met de draaiknop op de schemerschakelaar in te stellen. De lampen aan het huis voor oriëntatie en veiligheid blijven de gehele donkerperiode branden. Het complete systeem is stekkerbaar, voor het aansluiten van dit schema heeft u geen schroevendraaier nodig! Direct na de trafo worden de twee groepen door middel van het T-stuk gemaakt!

Al de verlichting die achter de schakelaar brandt reageert dus op hoe de schakelaar is ingesteld, dit bepaalt u eenvoudig door de tijdklok te draaien op de instelling naar wens.