Menu
5 jaar garantie
Uitstekende service
Topkwaliteit

12 artikelen  Staande buitenlampen door Suslight

Staande buitenlampen zijn niet meer weg te denken in de tuin. Ze creëren een veilig gevoel, accentueren bepaalde elementen in de tuin of zijn op zichzelf eye catchers door klassiek -of juist- modern ontwerp. De staande buitenlampen van Suslight zijn dankzij het prachtige hedendaagse ontwerp niet meer weg te denken in een moderne tuin met tuinverlichting.

Met Suslight koopt u 1 van de meest duurzame staande buitenlampen!

Tuinverlichtingsplan met S.V.P. Suslight en staande LED buitenlampen

Een goed ontworpen lichtplan bouwt men op vanuit het S.V.P. (Sfeer, Veiligheid, Preventie) Suslight fundament. De staande LED buitenlampen doen het erg goed binnen S.V.P. Suslight. Omdat deze sfeer, veiligheid en preventie perfect combineren is staande verlichting haast niet meer weg te denken!

Verlicht trappen, paden, de oprijlaan of lage begroeiing met bijvoorbeeld de Sus Sense. Naast design en levensduur is er ook stil gestaan bij oogergonomie.
Het overgrote deel van het Suslight assortiment maakt gebruik van afgeschermde lichtbronnen. Op deze manier is er een goede hoeveelheid licht maar is er absoluut geen verblinding. De tweede techniek die Suslight toepast is de lichtbron zacht maken. Dit door gebruik te maken geavanceerde optieken. Op deze manier is er prettig rondstralend zacht licht zonder dat er direct in de lichtbron gekeken wordt. Suslight maakt namelijk geen gebruik van plastieken melkglas optieken die verblindend zijn. Dit is prettig aan de ogen en als bijkomend voordeel gaat de lamp beter op in zijn omgeving. Er ontstaat een prachtig evenwicht tussen techniek en natuur.

Onze dealers staan voor u klaar om uw tuin prachtig te verlichten!