Menu
5 jaar garantie
Uitstekende service
Topkwaliteit

21 artikelen  
Wandlampen voor buiten door Suslight

Wandlampen zijn niet meer weg te denken in de moderne tuin. Wandlampen geven het huis, de schutting, de schanskorf of de buitenkamer de finishing touch. De Suslight wandlampen zijn de perfecte combinatie tussen esthetiek, kwaliteit, lichtontwerp en duurzaamheid. Dankzij doordacht productontwerp zijn de wandlampen waterdicht. Samen met de Suslight lichtbron en het gepoedercoate aluminium ontstaat er een lamp die jaren buiten mee gaat. Bij Suslight betekent dit standaard 5 jaar volledige Suslight garantie.

Duurzame moderne wandlampen voor buiten met Suslight

Het verlichtingsplan met Suslight LED Wandlampen voor buiten

De buiten wandlampen van Suslight zijn zo ontworpen dat deze perfect passen binnen de drie dimensies van het Suslight lichtplan: Sfeer, Veiligheid, Preventie. De lichtbron en behuizing is zo ontworpen dat deze uit het directe zicht wordt onttrokken. Op deze manier is er wel een krachtige lichtbron maar geen hinderlijke verblinding zoals wij dit vaak zien met LED verlichting.

Dankzij dit goede ontwerp vanuit oogergonimisch perspectief wordt een prachtig lichtbeeld gecreëerd. Overdag zijn de moderne buitenlampen een lust voor het oog. Prachtig vormgegeven armaturen complementeren ieder huis of buitenkamer. Maar ook andere toepassingsgebieden. De Suslight wandlampen zijn uitermate geschikt in een commerciële omgeving, een restaurant of bijvoorbeeld een hotel.

Onze dealers staan voor u klaar om uw tuin prachtig te verlichten!